HTML

a farmok, ahol élek

csak 3 hónap volt, de legalább nagyon messze. Ausztrália megváltoztatott. aztán hazajöttem, és azt hittem, elvesztettem, amit megtaláltam. pedig nem.

Friss topikok

elindultam, búcsúzkodtam, sírtam. utóbbit a check in után, az átvizsgálás felé, a sky court-ön és a londoni gépen. nagyon furcsa érzés, hogy ilyen hosszú időre eljövök. eddig a leghosszabb utam 15 napos volt.

Katával találkoztam a sky court-ön, majd meglátogatom a megjegyezhetetlen nevű városban, ahol lakik, és ő is jön majd Sydney-be. jó lesz.:)

bp_repter2.JPG

egyáltalán nem volt vészes az út, rosszabbra számítottam. a bangkoki reptéren találkoztam egy pakisztáni cargo ship kapitánnyal, aki sztorizgatott, tök jófej volt, egy jordániai pasival, aki adott csokit, szóval jól telt az 5 óra az átszállásig. a repcsikaja finom, leszámítva azt a borzasztó omlettet, amit a bangkoki járaton adtak, jesszusom. mondjuk az kiborító, hogy milyen eszetlen mennyiségű szemét termelődik egy-egy ilyen úton.:( minden kicsi műanyag kicsi zacskóban, kicsi papírcsészék, stb.

Bangkoktól Sydney-ig egy tök jófej amerikai csávó mellett ültem - természetesen műszakis volt, hihetetlen, valahogy vonzom ezeket - szóval jó volt a társaság. a Snow White and the Huntsman c. filmet is megnéztem, Kirsten Stewart kiborítóan béna, azzal a kifejezéstelen arcával, bah! és sok sablonos megoldással dolgoztak. és emiatt aludtam csak 2 órát!

érkezéskor még nem tudtam Zhou Zhou (a továbbiakban csak Jojo vagy Jojo Action) címét, ami azért volt gond, mert ki kellett tölteni egy formanyomtatványt, amin ez is kérdés volt. a rendkívül kedves officer pedig nem engedett át az ellenőrzésen, amíg nem írtam be, ami hiányzott. ott kicsit cidriztem, de aztán megoldódott a dolog. átjutottam. Jojo névtáblával várt, amire nagyon kedvesen MR DOBOZY-t írt.:) a bőröndöm húzókája beragadt, de legalább mindenem megérkezett, egyben.

Randwickben lakom Jojoéknál. a két lakótársa Meredith és Danni. Danni most európai körúton van, az ő szobája lett az enyém. van egy cicája, Bella, akit egyszerűen csak Cat-nek hívunk (de már átkereszteltem: Kat. mert nyilván nagyon vicces vagyok.) ezen a farmon, úgy néz ki, Kat rendben tartása a feladatom. Kat a padlószőnyegre pisil. büdös van.

tegnap bementünk a városba ebédelni, megismertem Jimet, Jojo legjobb barátját. láttam az Operaházat és a Harbour hidat. bár olyan fáradt voltam, hogy alig tudtam már beszélni is, kötelező fotózkodás is volt:

jojo_me_opera2.JPG

mai program: Coogee Beach, Centennial Park (ott fogok majd futni reggelente. tényleg.). de előtte visszafekszem kicsit aludni. most 9:41 van, otthon 1:42.

kicsit aludtam, délután fél 3-ig. ettem, befejeztem ezt a remekbe szabott bejegyzést, most pedig összeszedem magam, és elindulok a tengerpartra.

megvolt ez is.:) Coogee bay, nézzétek meg a térképen! szóval, elkezdődött a 3 hónap Ausztráliában.

hello.JPG

és az első tanulság: nem kell mindig mindenkitől rosszat várni. (jaj, hát ilyet fogok írni minden post végére, olyan népmesés és szájbarágós, haha!)

Címkék: reptér sydney operaház bye smelly cat

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://afarmokaholelek.blog.hu/api/trackback/id/tr144785793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LadyM 2012.09.20. 13:26:13

Szia Rózsa!!
tök jó tök jó, köszi h máris írtál...jó olvasóság vagyok mert már le is csekkoltam coggy bayt az earthön, szóval ülök a 10fokban a hidegben esőben kb a teraszon és és olyan meseszerű h te meg ott vagy...most már annyian voltatok Ausztráliában, akik közel álltok hozzám, és bár annyira lehetetlennek tűnik ez, mindig vki bizonyítja h el lehet jutni ide is, lassan nekem is össze kéne szednem magam és elmenni...irigykedem nagyon..:)a fáradság ellenére remélem jó lesz a napod, és kíváncsian várom a reggeli futáskor készült menő képeket!(tényleg!)
puszillak legyen jó napod;)

róz 2012.09.20. 14:10:12

@LadyM: tudtam, hogy a legjobbkor jövök el!:) már a múlt hétvégi hideg is sok volt.
nekem is sokáig lehetetlennek tűnt, és nagyon jó, hogy összejött. holnaptól belehúzok, ma túl sok időt töltöttem a négy fal között. a futáskor nem fogok fényképezni, az biztos.:D de máskor, máshol, igen. pusssz Norc!

róz 2012.09.24. 13:18:31

@l_ll_: te ki vagy? és mi ez?

l_ll_ 2012.09.24. 13:26:15

ezt az öcséd küldi neked, ezt mesélte reptéren. hogy miért ne engedjenek fel kanalat a gépre.. :D

róz 2012.09.24. 13:38:11

@l_ll_: ööö, ok, nem emlékszem.:) na de te ki vagy? Öcs, te beszélsz magadról I/3-ban?:)

l_ll_ 2012.09.24. 13:50:15

wahaha, sosem tudod meg. :P

róz 2012.09.24. 13:57:11

@l_ll_: akkor kimoderállak.

l_ll_ 2012.09.24. 14:03:13

hajrá. vagy helyettesítsd be mit mond egy szamár. ;)
süti beállítások módosítása